tag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post7309254675825190033..comments2023-10-19T16:42:47.328+02:00Comments on a bell bulto: Gotets de fruita qualladaMontse_A bell bultohttp://www.blogger.com/profile/07389231287988826307noreply@blogger.comBlogger23125tag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-76691096330150648422011-07-15T09:16:18.092+02:002011-07-15T09:16:18.092+02:00Alfons, no et preocupis que et mantindre informat ...Alfons, no et preocupis que et mantindre informat de les novetats! Ja, ja...<br />Gemma, Isabel, si ho proves repeteixes. Només és trobar-li el punt!<br />Gràcies pels comentaris i molt bon cap de setmana!Montse de Santshttps://www.blogger.com/profile/17811923892390475133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-32920670521219840182011-07-15T00:25:44.461+02:002011-07-15T00:25:44.461+02:00Quina informació mes bona sobre l'agar agar, n...Quina informació mes bona sobre l'agar agar, no<br />l'he fet servir mai, però amb la teva entrada, segur que m'animo.<br />Uns gotets t'han quedat maquisims.<br />PetonsISABELhttps://www.blogger.com/profile/07901954404872502714noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-83161545599914172612011-07-14T14:01:37.000+02:002011-07-14T14:01:37.000+02:00Hola Montse, no se per que no he vist aquesta entr...Hola Montse, no se per que no he vist aquesta entrada teva.Jo conec l'agar-agar, encara que només l'he fet servir una vegada. Queden molt be, aquets gotets.<br />Petonets.GEMMAhttps://www.blogger.com/profile/13132745942384084895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-1784961869917328552011-07-14T13:14:51.396+02:002011-07-14T13:14:51.396+02:00magnifica presentació la d'aquests gotets... i...magnifica presentació la d'aquests gotets... i esplèndid el reportatge sobre l'agar agar ... si us plau!..teniu-me informat sobre els últims avenços en el tema de com utilitzar-ho en "jefes", nens -dels veïns ;-)-, i demés amics, coneguts i saludats ...<br /> Una abraçadaAlfonshttps://www.blogger.com/profile/10828397594907588328noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-76276836598768714832011-07-14T00:48:13.948+02:002011-07-14T00:48:13.948+02:00Anna, moltes gràcies! M'alegro que t'hagi ...Anna, moltes gràcies! M'alegro que t'hagi estat útil!<br />Trobareu més informació en la propera entrada!Montse de Santshttps://www.blogger.com/profile/17811923892390475133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-90915824309766166142011-07-13T15:40:55.604+02:002011-07-13T15:40:55.604+02:00Quins colors! La informació sobre l´agar agar es m...Quins colors! La informació sobre l´agar agar es molt valuosa, moltes gràcies.<br />PetonsAnnahttps://www.blogger.com/profile/15396326623445453482noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-38807050256350137352011-07-13T15:27:06.116+02:002011-07-13T15:27:06.116+02:00Mercè, a Girona el trobes segur a El Corte Inglés....Mercè, a Girona el trobes segur a El Corte Inglés. Vaquests gotets van quedar bonics de color en posar-hi el color taronja del suc, però podria ser verd amb kiwi o morat amb les mores de l'estiu...El dia que faci una presentació la meitat de bonica que les teves, em donaré per més que satisfeta! Molts petons!Montse de Santshttps://www.blogger.com/profile/17811923892390475133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-71943856992543232752011-07-13T12:25:29.920+02:002011-07-13T12:25:29.920+02:00Montse, gràcies per tota la informació sobre l'...Montse, gràcies per tota la informació sobre l'agar-agar. Jo n'he fet servir, però com sempre trobo amb més facilitat la gelatina tendeixo a no fer-ne servir massa.<br />Els gotets t'han quedat brutals... entre els colors i la fruita, devien ser exquisits!<br />Petonets!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-78768048118151361292011-07-13T12:13:55.100+02:002011-07-13T12:13:55.100+02:00Neus, moltes gràcies a tu. Benvinguda a aquest tro...Neus, moltes gràcies a tu. Benvinguda a aquest trosset de la blocosfera! <br />Mª José, què contenta em fas. Tu que ets un referent per mi...Tens un bloc encantador! Com ho és el teu petit país! Benvinguda i moltes gràcies!<br />Josep, encantada de saludar-te i que t'hagi agradat!<br />Molts petons a tots!Montse de Santshttps://www.blogger.com/profile/17811923892390475133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-1803968247226211372011-07-13T10:35:00.920+02:002011-07-13T10:35:00.920+02:00Uns gotets espectaculars, tant pel gust que han de...Uns gotets espectaculars, tant pel gust que han de tenir, com per la presentació.<br />Una abraçadajosephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-50089341014567371312011-07-13T00:37:27.266+02:002011-07-13T00:37:27.266+02:00Però què contenta estic d´haver trobat la teva ent...Però què contenta estic d´haver trobat la teva entrada, la trobo molt interessant perquè no he utilitzat mai l´agar agar per no saber com fer-ho...i a més amb una recepta boníssima...petonetsMªJose-Dit i Fethttps://www.blogger.com/profile/18294636726234948151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-59605809007344704762011-07-12T23:28:43.412+02:002011-07-12T23:28:43.412+02:00Montse benvinguda a la meva cuina i moltes gràcies...Montse benvinguda a la meva cuina i moltes gràcies per la teva felicitació... i tens raó aquest món esta ple de gent i coses bones.<br />DEs un plaer poder coneixe't a tu i al teu bloc.<br /><br />Petons Neushttps://www.blogger.com/profile/13426094460844401852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-53701026182572199232011-07-12T23:09:47.979+02:002011-07-12T23:09:47.979+02:00Elena, m'alegro que ho hagis pogut posar. Sort...Elena, m'alegro que ho hagis pogut posar. Sort de San google que ens dóna un cop de mà...<br />Sandra, per a mi l'agar-agar ha estat tot un descobriment. Però repeteixo, si et passes per més, queda excessivament quallat! <br />PetonsMontse de Santshttps://www.blogger.com/profile/17811923892390475133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-88529881207596257652011-07-12T20:15:05.095+02:002011-07-12T20:15:05.095+02:00Hola Montse!
Quina informació més pràctica que ens...Hola Montse!<br />Quina informació més pràctica que ens dónes, fa temps que tinc ganes de provar l'agar-agar però no he passat de la gelatina!! Aquests gotets serien una bona manera per començar... quina pinta!<br />Petonets maca!<br />SandraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-7971696559318757142011-07-12T16:58:49.301+02:002011-07-12T16:58:49.301+02:00ja esta posat San google me acaba de dir con fer,,...ja esta posat San google me acaba de dir con fer,,un petonasElena https://www.blogger.com/profile/02299692198568164360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-11509705322655489082011-07-12T16:53:10.244+02:002011-07-12T16:53:10.244+02:00Elena! Benvinguda! La Júlia (9) i l'Aleix (14)...Elena! Benvinguda! La Júlia (9) i l'Aleix (14) tenen molt més que una intolerància! Tenen pku, una malaltia genètica que ens fa controlar al gram la proteïna que prenen. Però ho tenim controlat i estan super-bé. Gràcies per l'interès! Amb lo de la barra no et puc ajudar, suposo que és cosa de la plantilla. La veritat és que no sabia ni que la tenia...!! Petons!Montse de Santshttps://www.blogger.com/profile/17811923892390475133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-5605417460343515662011-07-12T16:45:39.319+02:002011-07-12T16:45:39.319+02:00Montse quins gotets mes refrescants,,,suposo que l...Montse quins gotets mes refrescants,,,suposo que la Julia deu tenir alguna intolerància als ous,,si et surt ve,,en tinc alguna mes sense ous però lo las e provat encara,,una abraçada de Girona-<br /><br />una cosa la barra de sota que surt lo de facce ,tuiter con se posa me agradaria posar-lo al blogElena https://www.blogger.com/profile/02299692198568164360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-66282837413281384922011-07-12T16:34:03.062+02:002011-07-12T16:34:03.062+02:00Roser, m'alegra que t'hagi estat útil!
Ele...Roser, m'alegra que t'hagi estat útil!<br />Elen, què bona! Menjar pels peixos. Encara ric ara! I jo amb la gelatina anar fent monyos. Això si que és cuina experimental!!<br />Judith, l'única cosa a tenir en compte és el pes ben exacte! Un gram d'agar són potser una fulla i mitja de gelatina!!<br />Mònica la perseverança és important a la cuina. Digue'm-ho a mi que despres de 20 anys cuinant insisteixo en les truites, assignatura pendent!<br />Mercè vine a casa quan vulguis, l'Albert ja sap on és! Però afanya't que la setmana que vé estaré de Rodrigues i faré menjar de supervivència!!! L'agar aquest no és gens sofisticat i de debó que el trobo pràctic! <br />Petons i gràcies a totes per venir...Montse de Santshttps://www.blogger.com/profile/17811923892390475133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-81863613517036543402011-07-12T15:23:56.341+02:002011-07-12T15:23:56.341+02:00Quin gotet més refrescant!, la foto convida a dur-...Quin gotet més refrescant!, la foto convida a dur-se la cullereta i presentar-se a casa teva...de fet, som gairebé veïnes...qui diu que no ho faci?...ja,ja. Una temptació per a grans i petits!L'agar-agar n'he sentit a parlar sovint per la televisió, però no l'he emprat mai. Una abraçada!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-29671119102617094042011-07-12T11:58:37.763+02:002011-07-12T11:58:37.763+02:00Sóc una negada de les gelatines i només una vegada...Sóc una negada de les gelatines i només una vegada ho he intentat amb agar-agar. Prendré nota dels teus consells i ho tornaré a intentar, que no sigui dit que no serà perquè no insisteixo.<br />Petons.Coses de Llàbirohttps://www.blogger.com/profile/16829312925401226346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-27036954191050105012011-07-12T10:37:25.998+02:002011-07-12T10:37:25.998+02:00Quanta info! mai he cuinat amb aquesta alga, però ...Quanta info! mai he cuinat amb aquesta alga, però si que havia sentit a parlar d'ella. Normalment utilitxo gelatina en làmines per cuinar, però a veure si m'animo i m'estreno amb això!!! uns vassets d'allò més bons. Molts petonets guapaJudithhttps://www.blogger.com/profile/07689790679503047870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-42646985484044457692011-07-12T08:33:08.802+02:002011-07-12T08:33:08.802+02:00Ei, moltes gràcies per aquesta informació tant val...Ei, moltes gràcies per aquesta informació tant valuosa!!! Conec l'agar-agar, però només l'he utilitzat per fer menjar per peixos!! A veure si li vaig donant sortida.. i una bona manera seria amb aquests gotets que fan molt, molt de goig! PetonsLa cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-13277009965257686242011-07-12T08:16:46.750+02:002011-07-12T08:16:46.750+02:00Montse, com m'agrada que hagis fet servir l...Montse, com m'agrada que hagis fet servir l'agar-agar, jo en tinc i l'utilitzo molt poc perquè nosé ben bé com funciona!! la teva informació m'ha servit de molt! gràcies!! aquest postre ha de ser deliciós i fresquet. bonissim!!! petonstrifasic de baileyshttps://www.blogger.com/profile/01911950330479845397noreply@blogger.com