tag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post8694015184575581245..comments2023-10-19T16:42:47.328+02:00Comments on a bell bulto: Red Velvet Cake per Sant ValentíMontse_A bell bultohttp://www.blogger.com/profile/07389231287988826307noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-34481506689263670342014-02-14T20:03:48.249+01:002014-02-14T20:03:48.249+01:00Felicitats Montse, per tot!!!!
Un pastís mol idoni...Felicitats Montse, per tot!!!!<br />Un pastís mol idoni per aquest dia.<br />Endavant, que com diu el Miquel, son quatre tallades de cabell. <br />Petons<br />ISABELhttps://www.blogger.com/profile/07901954404872502714noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-88529005537037782422014-02-14T16:03:41.025+01:002014-02-14T16:03:41.025+01:00Oleeee aquesta es le meva Montse!!! si senyor, d´a...Oleeee aquesta es le meva Montse!!! si senyor, d´acord amb tot, el nostre Sant Jordi i a sobre un Red Velvet per un dia com...avui? doncs si...porque yo lo valgo..jaja. PetonetsChez Silviahttps://www.blogger.com/profile/14876540624907914940noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-81434148319354084912014-02-14T11:28:28.795+01:002014-02-14T11:28:28.795+01:00Hola guapìssima... als teus peus caurà ;)
MuasHola guapìssima... als teus peus caurà ;)<br />MuasAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/18422459727452408559noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-72896287183019792672014-02-13T23:38:23.964+01:002014-02-13T23:38:23.964+01:00Con este Red Velvet Cake has triunfado de calle se...Con este Red Velvet Cake has triunfado de calle seguro y a mi me gusta con este frosting y tiene razon en "estimeu-vos molt, que són quatre dies"<br />petoMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-17864988479479032902014-02-13T16:13:45.757+01:002014-02-13T16:13:45.757+01:00DONCS MIRA, ÉS EL PROPER PASTÍS QUE FA DIES EN TIN...DONCS MIRA, ÉS EL PROPER PASTÍS QUE FA DIES EN TINC LA RECEPTA A PUNT PER A FER-LO!, LA ÚNICA COSA QUE NO VEIG CLAR ÉS EL FROSTING. CREC QUE JO EL FARÉ AMB NATA, PERQUÈ EL FORMATGE CREMA NO M'AGRADA GAIRE...<br />FANTÀSTICA FOTO I PASTÍS MONTSE!, SEGUR QUE LA TEVA PARELLA EL DEU HAVER GAUDIT AMB EL PALADAR I... AMB EL COR!!!<br />-ARA ESPERO LA TEVA INSPIRACIÓ VERMELLA... TOT I QUE DE FET JA SERVIRIA AQUESTA...!, A REVEURE GUAPA!-mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.com