tag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post1621096023305507713..comments2023-10-19T16:42:47.328+02:00Comments on a bell bulto: Tagliatelle amb scamorza fumada, albergínia i tomàquetMontse_A bell bultohttp://www.blogger.com/profile/07389231287988826307noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-90140460280220112872014-07-08T19:11:59.599+02:002014-07-08T19:11:59.599+02:00Montse, un plat perfecte ho te tot!!
Petons Montse, un plat perfecte ho te tot!!<br />Petons dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-52134321216794020142014-07-02T12:37:45.471+02:002014-07-02T12:37:45.471+02:00Quina raó tens! Aquí es diu que es farà lo que es ...Quina raó tens! Aquí es diu que es farà lo que es pogui i no estam obligats a més, així que molts ànims! La recepta molt bona, no conec aquest formatge i crec que m´agradaria molt. PetonetsMª Jose-Dit i Fethttps://www.blogger.com/profile/13727825939043051703noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-59472452695342095872014-06-19T15:42:20.004+02:002014-06-19T15:42:20.004+02:00Hola Eva, benvinguda a la meva cuina!
Les meves pr...Hola Eva, benvinguda a la meva cuina!<br />Les meves pretensions són senzilles per la poca constància que puc tenir amb el blog, però encantada que estiguis per aquí. Faré un cop d'ull pel teu i segur, segur que m'hi quedo. Un petó ben gran i m'alegro que t'hagi agradat, la veritat és que està de mort! ;-)Montse de Santshttps://www.blogger.com/profile/17811923892390475133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-69302542002141509952014-06-19T14:17:20.341+02:002014-06-19T14:17:20.341+02:00T'acabo de conèixer a través d'un comentar...T'acabo de conèixer a través d'un comentari teu a un altre blog, i quin descobriment!! aquest plat de pasta m'ha fet salivar de veritat, i m'he quedat amb ganes de provar aquest formatge ;). Per aquí em quedo, un petó!Evahttps://www.blogger.com/profile/06828316644282925063noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-51689902698833802582014-06-16T21:20:30.636+02:002014-06-16T21:20:30.636+02:00Montse t'entenc perfectament, de tot ens podem...Montse t'entenc perfectament, de tot ens podem sortir.<br />Jo també he passat per aquesta fase.<br />Una bona recepta amb uns ingredients fantàstics.<br />PetonsISABELhttps://www.blogger.com/profile/07901954404872502714noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-26927873493569572642014-06-16T20:34:23.782+02:002014-06-16T20:34:23.782+02:00Menos mal que lo has podido hacer, nos hubiéramos ...Menos mal que lo has podido hacer, nos hubiéramos perdido esta ricura...pero ya sabes que lo primero es lo primero<br />BssDolores-MiGranDiversionhttps://www.blogger.com/profile/00510786432682741033noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-87095178260382593462014-06-16T13:32:15.856+02:002014-06-16T13:32:15.856+02:00Estem totes amb la llengua fora aquesta setmana pe...Estem totes amb la llengua fora aquesta setmana però d'aquí a no res gaudirem d'unes bones vacances. Un plat de pasta increible, la combinaciò m'agradat molt!!!<br />PetonsBea, recetasymáshttps://www.blogger.com/profile/02172055632211758203noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-77293152390847824592014-06-16T13:30:50.974+02:002014-06-16T13:30:50.974+02:00L'autor ha eliminat aquest comentari.Bea, recetasymáshttps://www.blogger.com/profile/02172055632211758203noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-61361193300199988562014-06-16T13:09:30.918+02:002014-06-16T13:09:30.918+02:00Al primer paràgraf m'he sentit tant, però taaa...Al primer paràgraf m'he sentit tant, però taaaant identificada amb tu ;-) ... però ens en sortim i fis i tot tenim temps per fer i publicar receptes tan magnífiques com aquesta d'avui,<br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-80669234002270708642014-06-16T12:18:12.171+02:002014-06-16T12:18:12.171+02:00Que bé Montse poder gaudir de la teva companyia i ...Que bé Montse poder gaudir de la teva companyia i la teva cuina un cop més. M'agrada molt la scamorzza affumicata, es un formatge amb molt sabor i no és fácil de trobar, però quan ho veig sempre agafo la meva ració. Petonets i ànims!<br /><br />AnaANAhttps://www.blogger.com/profile/18349886120443670778noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-32676372893254191212014-06-16T10:47:33.102+02:002014-06-16T10:47:33.102+02:00Ohhh l'scarmoza.... la foto diu fica, fica la ...Ohhh l'scarmoza.... la foto diu fica, fica la forquilla<br />MuasAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/18422459727452408559noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-23654997838014859782014-06-16T10:25:28.474+02:002014-06-16T10:25:28.474+02:00I tant si t'entenc... també m'ha passat, a...I tant si t'entenc... també m'ha passat, això de tenir al càrrec gent gran, i costa ser constant. És clar que jo aleshores encara no tenia blog ;-) El plat que has preparat és fantàstic, l'scamorza afumicatta és un dels meus formatges preferits, tot i que no sigui fàcil de trobar...! Ara a l'Aldi n'he retrobat un de semblant, és clar que mai serà el mateix. Molt bon plat de pasta!Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-69233950613313938132014-06-16T09:34:50.928+02:002014-06-16T09:34:50.928+02:00Me alegro mucho que encontraras un hueco y nos sir...Me alegro mucho que encontraras un hueco y nos sirvieras esta maravilla de receta de pasta,sublime,la foto lo capta perfectamente¡<br />Bona setmana<br />petoMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-10039850007821973872014-06-16T09:23:54.907+02:002014-06-16T09:23:54.907+02:00Holaaaaaaa!!! Qué bé que puguis publicar les teves...Holaaaaaaa!!! Qué bé que puguis publicar les teves meravelloses receptes. Amb l'scamorza has fet un plat de luxe. M'encanta com t'ha quedat i com m'hagués agradat tastar-lo. Petons!!!La cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-70700199993615413852014-06-16T08:26:12.902+02:002014-06-16T08:26:12.902+02:00Que bé veure't per aquí, i quina manera de fer...Que bé veure't per aquí, i quina manera de fer-ho, amb una recepta boníssima!!!!!!!!<br />PetonetsCarmenhttps://www.blogger.com/profile/15421905493722522566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-66796105689479123472014-06-16T08:22:31.608+02:002014-06-16T08:22:31.608+02:00Has arrivat i amb una gran recepta.No podia ser d ...Has arrivat i amb una gran recepta.No podia ser d una firma amb la cuinera tan bona q ets.😕<br />Montse primer els fills ocupen part de la nostra vida i temps i ara lamentablament ho fan els pares , pero com tu dius te n sortires.<br />un petonet guapi Neushttps://www.blogger.com/profile/13426094460844401852noreply@blogger.com