tag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post2913465605094442913..comments2023-10-19T16:42:47.328+02:00Comments on a bell bulto: Tàrtar de tonyina amb poma i tàperesMontse_A bell bultohttp://www.blogger.com/profile/07389231287988826307noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-35512909978333285772015-03-03T22:24:14.252+01:002015-03-03T22:24:14.252+01:00quina super recepta Montse! Perquè acabo de sopar,...quina super recepta Montse! Perquè acabo de sopar, perquè si no et venia a veure!!! jajajajja. petonets guapa i gràciesJudithhttps://www.blogger.com/profile/07689790679503047870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-84396751962364407532015-03-02T19:36:42.729+01:002015-03-02T19:36:42.729+01:00Bona idea la de posar poma, més lleugera que l'...Bona idea la de posar poma, més lleugera que l'alvocat i més àcida! Una abraçada!Anna Pigardahttps://www.blogger.com/profile/12076719615706359240noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-3376729171498266422015-02-22T08:07:36.067+01:002015-02-22T08:07:36.067+01:00M'agrada la idea de posar-hi poma, ho provaré!...M'agrada la idea de posar-hi poma, ho provaré! Fet a casa segur que és molt més bo.Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-37933623007383086952015-02-21T09:23:22.859+01:002015-02-21T09:23:22.859+01:00A casa fen de tota mena i feta al moment sino tamb...A casa fen de tota mena i feta al moment sino també es posen foscos. El peix sempre previament congelat i el punteo de poma m.agradat molt. Petonets i Bon cds.Chez Silviahttps://www.blogger.com/profile/14876540624907914940noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-73591555107810294232015-02-21T08:52:31.320+01:002015-02-21T08:52:31.320+01:00Doncs ja sóc un altre, m'agradan molt, però ta...Doncs ja sóc un altre, m'agradan molt, però també el menjo a casa. M'agradat molt el fet de q porti la poma,així que se'n va cap a la carpeta.<br />MuasAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/18422459727452408559noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-65669065928703603932015-02-20T18:53:06.978+01:002015-02-20T18:53:06.978+01:00Em pasa igual...Nosaltres només menjem tartar a ca...Em pasa igual...Nosaltres només menjem tartar a casa. Em guardo la teva recepta que té molt bona pinta! PetonsPilihttps://www.blogger.com/profile/11962506957347138440noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-19310031107304248202015-02-20T17:09:59.149+01:002015-02-20T17:09:59.149+01:00Soy un enamorado de los tartar tanto de carne como...Soy un enamorado de los tartar tanto de carne como de pescado y siempre me apetecen.Esta sublime esta propuesta tuya.<br />Bon cap de setmana<br />petonsMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-67546493844352905682015-02-20T13:11:49.774+01:002015-02-20T13:11:49.774+01:00A mi em passa com a tu amb el tàrtar, en gaudeixo ...A mi em passa com a tu amb el tàrtar, en gaudeixo molt, però fet a casa, fora ha d'ésser en un lloc de molta confiança per atrevir-me a demanar-ho.<br />Aquest el tastarem gràcies per la recepta ;-)<br />Petonets i bon cap de setmanaCarmenhttps://www.blogger.com/profile/15421905493722522566noreply@blogger.com