tag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post7984953432719919503..comments2023-10-19T16:42:47.328+02:00Comments on a bell bulto: Clafoutis de cireresMontse_A bell bultohttp://www.blogger.com/profile/07389231287988826307noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-88911679254465614022011-06-23T13:59:22.255+02:002011-06-23T13:59:22.255+02:00Mercè: Sí que queda bonic. És que té un aire franc...Mercè: Sí que queda bonic. És que té un aire francès de coses ben posadetes i ben guarnides...<br />Mònica: Bona idea! Les fruites del bosc és una altra opció. Aquest estiu, quan anem a collir mores, en tornaré a fer!Montse de Santshttps://www.blogger.com/profile/17811923892390475133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-10089986581802425282011-06-23T10:12:40.005+02:002011-06-23T10:12:40.005+02:00En vaig fer un de fruits del bosc i ens va agradar...En vaig fer un de fruits del bosc i ens va agradar moltíssim!<br />Petons.Coses de Llàbirohttps://www.blogger.com/profile/16829312925401226346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-25246988194183095692011-06-23T00:34:27.211+02:002011-06-23T00:34:27.211+02:00És un pastís que queda molt bonic,oi?, jo el vaig ...És un pastís que queda molt bonic,oi?, jo el vaig veure a tants blocs i em va fer tanta gràcia el nom que també el vaig fer...Però ben segur que amb aquestes cireres de categoria que has posat el teu clafoutís ha de ser de primera!Una abraçada.mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-4570622614694936442011-06-22T21:27:58.302+02:002011-06-22T21:27:58.302+02:00Judith anima't perquè és tremendament fàcil, b...Judith anima't perquè és tremendament fàcil, bo i fa patxoca a l'hora de servir. A mi m'agrada la textura com de pastís de formatge-truita-quiche que li queda...<br />Sandra: M'ha fet gràcia veure la coca de cireres. Això és de tota la vida de Reus. Jo hi tinc família i de petita no faltavem mai ni per setmana santa, per Corpus i per Sant Pere. Ja et pots imaginar quins tips de menjar...<br />Gemma: És bó, oi? Era per utilitzar cireres bàsicament (bona excusa!)Montse de Santshttps://www.blogger.com/profile/17811923892390475133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-75953326221011513972011-06-22T20:20:18.530+02:002011-06-22T20:20:18.530+02:00Montse, jo el vaig fer fa poc i es una delicia de ...Montse, jo el vaig fer fa poc i es una delicia de pastis...<br />petonetsGEMMAhttps://www.blogger.com/profile/13132745942384084895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-40120918106744197452011-06-22T17:54:24.364+02:002011-06-22T17:54:24.364+02:00Jo tampoc l'he fet mai encara, de moment amb l...Jo tampoc l'he fet mai encara, de moment amb les cireres només hem provat de fer la coca que has vist avui... que per algo el Xavi és de Reus! jejejeje Té una cara boníssima!<br />Petonets!<br />SandraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1448996365337469018.post-18645715072199195012011-06-22T15:16:53.630+02:002011-06-22T15:16:53.630+02:00Ha d'estar boníssim! tinc moltes ganes de fer-...Ha d'estar boníssim! tinc moltes ganes de fer-ne un, però encara no m'he anima't. Quina sort que tens amb aquesta amiga!!! ;P petonets guapaJudithhttps://www.blogger.com/profile/07689790679503047870noreply@blogger.com