Avui finalment ha tret el nas el sol i ens ha regalat un matí amb la temperatura pròpia del mes de juny. A casa hem tingut un cap de setmana molt esportiu. Els dos campions de casa ens han lluit totes les seves aptituds esportives, amb tot el seu l'esforç en remull i seguint el ritme dels seus accelerats batecs. Un cop a casa, descans i què millor que un batut fresc, multifruites, vitamínic i reconstituent?
El secret no és més que fruita ben fresca, ratlladura de llimona que potencia els sabors i serveix d'antioxidant -així aguanta una miqueta les vitamines mentre li feia la foto ;-) - i la mel clara que li dóna el toc dolcet sense emfarfegar. És ideal que tingueu la fruita freda, així no l'aigualireu gaire posant-hi gel.
(Per a 4 gots)
- 2 rodanxes de pinya
- 1 plàtan de Canàries
- 1 poma verda gran smith
- 10 maduixes
- 250 ml de suc de taronja
- el suc de mitja llimona
- la ratlladura de mitja llimona
- 100 ml d'aigua ben freda
- 50 ml de nata líquida 18% MG
- 2 cullerades soperes de mel clara
COM?
Batre la fruita i tots els ingredients, excepte la nata i la mel. Un cop batuda, afegir la nata a rajolí poc a poc i per últim incorporar-hi la mel.
No sé si t'entrarà aquest comentari... m'obre una finestra diferent. Els teus fills fan natació i sincronitzada?, on?, tenim uns amics que fan sincronitzada al Mediterrani i els vam anar a veure fa uns dies!. El batut smbla deliciós!, mai l'havia fet amb mel!, jo acostumo a fer-lo amb iogurt o bé amb llet, no amb nata. Provarem de fer-lo així també, una abraçada!
ResponEliminaEl comentari l'he rebut bé, sense problemes. Per correu t'envio els detalls dels nens. El batut amb nata queda més cremós i més calòric -ideal per desgast energètic amb tant d'esport!- i la mel l'endolceix més naturalment i amb més propietats. Proveu-lo! us agradarà!! Petonets.
ResponEliminaDic el mateix que la Mercè, mai he provat el batut amb mel i nata, els haurem de provar!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Montse, gràcies pel teu comentari! Desconeixia el teu blog! I veig que t'has estrenat no fa molt en el món de la blogosfera gastronòmica... així que benvinguda!
ResponEliminaAquests batuts ja ho crec que han de ser una font de vitamines per després d'un esforç així.
Petons!
Gràcies pels vostres comentaris. Ja em disculpareu que encara vaig una mica atabalada amb el funcionament de tot plegat, però em fa molta il·lusió que passeu per aquí...Molts petons, em feu molt feliç!!
ResponElimina