divendres, 7 de febrer del 2014

Embolcalls de verdures amb formatge feta i salsa de Can Bech


Vinga! Ja hi tornem a ser! Amb ganes renovades i moltes, moltes coses per explicar, per cuinar i per difondre!
La vida dóna moltes voltes, ja ho sabeu tots. I les circumstàncies personals de vegades se't giren tant en contra que t'ofeguen. Però si a sobre la tecnologia (que us he d'explicar de les operadores telefòniques?) no t'ajuda, es fa una muntanya tan gran que costa de remuntar!
Però la vida canvia en una nit, en un instant, en una trucada...
Durant tot aquest temps d'absència he comptat amb molta gent que ha estat encoratjant-me i donant-me suport. Compto amb un grup "estupendu" d'amics blocaires que es carreguen de paciència...gràcies Neus, Elen, Miquel, Sílvia, Carme, Dolors, Lola, Gemma i Ana, dels que podeu veure les seves propostes. Amb tots ells, que són uns cracks de la cuina però millors amics, compartim estones de xerrera, curiositats diverses, situacions familiars, i també uns reptes gastronòmics entorn a algun producte. Mireu quin recull més atractiu!
Avui li toca a les salses i melmelades de Can Bech, amb un producte de la sèrie Just for cheese. Can Bech és una empresa de Fontanilles, un petit poble preciós del Baix Empordà, arraulit a un turó que observa tota la plana empordanesa. Els seus productes són d'una qualitat i varietat excepcional. Va ser un dels obsequis d'una trobada de blocaires, gentilesa del nostre estimat cuiner Pep Nogué.

Som-hi doncs!

QUÈ NECESSITEM?

  • una albergínia
  • un carbassó
  • un tros de carbassa
  • unes gotes d'oli d'oliva suau
  • un tros de formatge feta
  • pa de motlle de cereals o integral
  • salsa de gerds gelificada amb pètals de rosa i pebre de Sichuan de Can Bech®
  • julivert
  • sal en escames
  • pebre

COM HO FEM?

Netegem les verdures i tallem llesques ben primes amb un ganivet esmolat, una mandolina o un pelador. Llevat de la carbassa, no cal que traieu la pell.
Les passem per la paella amb unes gotes d'oli fins que estiguin cuites però sense fer-les massa (just que es puguin torçar). Passar el corró per les llesques de pa de motlle fins que estiguin ben fines i eliminar les puntes. Torrar volta i volta a la mateixa paella on hem fet les verdures.
Posar una tira de carbassó, una de carbassa i una d'albergínia una mica sobreposades l'una amb l'altra. Aixafar el formatge feta amb la forquilla i barrejar amb el julivert ben picat. Posar-ne una petita quantitat al damunt de les tires i enrotllar.
Sucar la torrada amb la salsa de gerds. Posar al damunt l'embolcall.
Per últim, espolsar amb sal en escames i una mica de pebre. Servir tot seguit per mantenir el cruixent de la torrada.



12 comentaris:

  1. Bravo...bravo, et comento la primera avui t'ho mereixes per l'esforç d'arrivar i pq no dir-ho pq no m' ho puc creure encare jajajaja
    I com sempre amb receptes sorprenents...

    Jolines no em deixeu ni comentar, no callar el whatssap...
    Un petonet i vinga ara a cuinar i a publicar

    ResponElimina
  2. Ummm Montse quina bona idea!!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  3. Molt be Montse¡¡ al final has superado todos los problemas y como eres una luchadora persistente,has podido volver a publicar y encima con receta de categoria, unos rollitos bien sanos y deliciosos que queda sublime la combinación
    Bon cap de setmana
    peto

    ResponElimina
  4. Això és el que em faràs per sopar???

    ResponElimina
  5. Molt be Montse!!! benvinguda!!! i ara a seguir fent maravelles com aquestes i el blog estigui ple de bones idees que ja se que portes al cap!!! Molta ilu tornar-te a comentar. Bon cds.

    ResponElimina
  6. Hola, Quina ilu poder escriure't!!! Vinga, anima't i continua publicant que no ens volem perdre les teves meravalloses receptes, com aquesta!!!! Una proposta perfecte!!
    Petons i bon finde!

    ResponElimina
  7. Una tornada per la porta gran!!! I uns embolcalls ideals
    Muas

    ResponElimina
  8. No podia ser millor recepta pero tornar a la bogeria del blog. Una meravella de recepta, per sopar és ideal. T'animo a continuar cuinant i gaudint d'aquest món. Petonets i bon finde!

    Ana

    ResponElimina
  9. Que contenta de que vuelvas a publicar y más con esta ricura...a seguir ehhhh
    Bss

    ResponElimina
  10. Oh! Que bo, apuntada queda i pendent de fer! ;) És una recepta senzilla, boníssima i amb un resultat que té l'èxit assegurat ;)

    Petons i a seguir així!

    ResponElimina
  11. Caram Montse, es nota que la vida t'ha fet un tomb!, i no saps com me'n alegro!. El plat que has fet, ple de color, també n'és una proba!.
    Aixi.... et farà res participar d'un altre repte?... només si tens ganes m'agradaria molt que fessis un plat VERMELL per a celebrar els meus 4 anys de bloc. Ho veuràs a la darrera entrada que he fet. M'agradaria comptar amb tú!, gràcies Montse, i una fortíssima abraçada!)

    ResponElimina
  12. Ooohhh, ohhhh i ohhhh.
    Fantàstica recepta i deliciosa combinació. Gràcies, Montse!

    ResponElimina