divendres, 20 de maig del 2016

Coca Anne: de cheddar, mostassa i tomàquet



L'ocasió s'ho val. La Mercè del blog Destapant cassoles ens proposa aquest mes preparar una recepta de la Mireia Carbó, una cuinera que he tingut el plaer de conèixer en uns cursos que organitzava els supermercats Caprabo. En aquests cursos em vaig començar a moure en el blog, vaig tenir ocasió de conèixer un grapat de gent encantadora amb altres blogs o amb gust per la cuina, i vaig aprendre molt.


Eren estones disteses i divertides, sovint amb gent que enraonava amb excés, però ja se sap, hi ha qui va a aprendre i hi ha qui va a passar l'estona... Com sigui, la Mireia té el do de fer-ho tot fàcil, com si estiguessis fent cuina a casa teva. No fa preparacions sofisticades, ni difícils.


Aquesta recepta és del llibre La cuina salvavides. Un recull de receptes "resultones" i fàcils, aptes per aquell que comença o per a qui no li agrada complicar-se. Un encert.


Anem per la recepta. La gràcia està en la simplicitat i la combinació d'ingredients. I en un obrir i tancar d'ulls la teniu a punt!

QUÈ NECESSITEM?

  • 1 làmina de pasta de full refrigerada
  • 5 o 6 tomàquets madurs però forts
  • 150g de formatge cheddar a talls prims
  • 2 cullerades de mostassa de Dijon
  • sal
  • orenga

COM HO FEM?

Pre-escalfem el forn a 200º. Estirem la làmina damunt del paper de forn que sempre porta. La punxem perquè no ens pugi. Amb el dors d'una cullera untem bé tota la làmina amb la mostassa de Dijon.

Posem els talls de formatge al damunt, vigilant que no sobresurtin de la superfície de la pasta de full. Tallem els tomàquets a mig centímetre de gruix i els posem damunt el formatge, cobrint també tota la superfície. Espolsem sal i orenga, i enfornem a la mateixa temperatura, amb posició dalt i baix, uns 20 o 30 minuts.



6 comentaris:

  1. Es veritat has publicat!!, ostres quan he vist A bell Bulto he obert els ulls com plats i he pensat que s'ha equivocat de día de publicació.
    Ets una súper woman
    Un petonet

    ResponElimina
  2. Que buenos recuerdos que guardamos todos los que tuvimos la suerte de poder asistir a sus clases. Cuando Merce me lo propuso de participar y mire mi lista de recetas ya elaboradas vi que tenia una de ella del año 2011, como pase el tiempo.
    Fantástica fácil y buenísima esta coca.
    Bon cap de setmana sùper woman
    petons

    ResponElimina
  3. QUE BÉ QUE HAGIS PARTICIPAT!, gràcies per la teva aportació. Una coca ben original. T'ha quedat ben bonica i segur igual de gustosa. Una abraçada!

    ResponElimina
  4. M'agraden molt aquests tipus de receptes; trobo que fan molta festa i es preparen un plis! Aquesta me l'apunto! Una abraçada!

    ResponElimina
  5. Una recepta molt ben triada pel repte dedicat a la Mireia Carbó!!! Amb aquests ingredients has aconseguit una recepta estupenda!! Petons,

    ResponElimina
  6. Ostres aquesta entrada no la había vist!!! estic repasant i t´he vist i no m´ho podia creure jajajajaja. M´en alegro!!!! Sempre estic preparada per menjar un trosset o dos. petonets

    ResponElimina