diumenge, 24 de juliol del 2011

Tancat per vacances



Ha arribat l'hora de canviar de ritme, de canviar el brunzit dels cotxes pel xiular dels ocells i el roc-roc de les granotes. Ha arribat el moment de treure's el rellotge i allargar el temps. Temps per a banyar-se fins l'hora de dinar, per a gaudir de gorgues de riu que canvien cada any, per allargar la migdiada i les xerrades amb els amics. Temps de passar les nits a la "Socie" el bar de Sant Llorenç, amb un gin-tònic, una orxata o una llimonada, temps de nits on no sembla que passin les hores...
 
Començo les vacances amb la satisfacció d'haver conegut una bona colla d'amics i amigues blocaires que intentaré no perdre de vista del tot al llarg de l'estiu...

A Sant Llorenç de la Muga no hi ha encara una esplèndida cobertura. La connexió via telèfon mòbil funciona amb molta lentitud, el 3G no arriba encara. I si hi ha tempesta, menys encara. Aleshores ens quedem fins i tot sense televisió! Això més que un inconvenient, sovint és un avantatge: t'oblides de les màquines i agafes la bicicleta, o t'estires al sol, o a sota un pollancre. I si no fa sol, gaudeixes tranquil·lament d'un bon llibre...


Les entrades al bloc tindran un recès, per agafar idees i força de cara a la tornada. Simplement hi haurà la participació en La recepta del 15 que he deixat programada perquè no m'he pogut resistir davant de la proposta dels préssecs!!  Mentrestant, us desitjo a tots i totes amigues i amics blocaires, amics en general, coneguts i saludats, un MOLT BON ESTIU! Ens veiem a la tornada!!

Us deixo amb algunes imatges d'aquest petit país tan bonic. No dubteu a fer-hi una visita! I si ho feu, envieu-me un correu-e. Si funciona la cobertura el rebré, i estaré encantada de rebre-us a vosaltres!! Petons i fins aviat!





B O N E S    V A C A N C E S !!


17 comentaris:

  1. Molt bones vacances!. Carregueu les piles que la vida per Sants és ben diferent!. La propera vegada que anem cap a l'Empordà amb més temps, ens veiem allà, d'acord?. Fins la tornada!

    ResponElimina
  2. M´ha agradat molt la teva descripció d´unes vacances perfectes!! m´hi apunto ara mateix :))
    Que les disfrutis...un petonet

    ResponElimina
  3. Com no has de gaudir d'unes fantástiques vacances amb aquesta maravella de paisatge!!!!!
    Que les disfrutis.
    Petonets.

    ResponElimina
  4. MOLT BONES VACANCES MONTSE!, gaudeix amb la família d'una estada com la que tan bé descrius!,la teva foto convida a agafar una gandula al costat teu i a prendre el solet!,A reveure!

    ResponElimina
  5. quina foto m´´es maca la del glaçó!!!! molt bones vacances guapa, gaudeix moltíssim i carrega les piles!!! ens veiem a la tornada. Petonets

    ResponElimina
  6. bones vacances!!!... i gaudiu d'aquests plàcids dies de relax en aquest ambient tan deliciós que ens ofereixes .... i fins la tornada!!
    una abraçada

    ResponElimina
  7. Montse! gaudeix moltíssim de les vacances, que amb aquestes fotos ja em puc imaginar la desconectada que faràs.....
    muakis

    ResponElimina
  8. Bones vacances, fins al septembre.
    Petons

    ResponElimina
  9. Gràcies a tots i totes! Molt bon estiu i bones vacances per a tots vosaltres!! Ara sí...de debó...que desconnecto!! Je, jeeee! Molt petons i fins la tornada!I espero que surti el sol, solet!!!

    ResponElimina
  10. Hola Montse,
    Això si que son vacances. Gaudeix-les molt i fins a la tornada. Jo ja estic desitjant està com tu, tirada, sense sabates i amb un llibre!!! i també congelaré la forquilla, el ganivet, la cullera ... i tota la cuina!!!!
    Petons

    ResponElimina
  11. Montse bonas vacances i bonas fotos de Sant Llorenç de la Muga disfruta molt
    peto
    miquel

    ResponElimina
  12. Molt bones vacances Montse, aquestes són les ideals... descansar i gaudir de la teva gent! Petonets!
    Sandra

    ResponElimina
  13. Montse, que gaudiu moltíssim d'unes bones vacances!!
    Petons!

    ResponElimina
  14. Felices vacaciones! Disfrútalas mucho y cuando vuelvas, aquí estaremos, para seguir compartiendo tus recetas.
    Bicos!

    ResponElimina
  15. Moltíssimes gràcies! Espero que les gaudiu vosaltres també i als que us en queden encara, expremeu-les tan com pugueu!! Petons i fins aviat!

    ResponElimina