índex receptes

    Aperitius, tapes i entrants

    1. Bombons de formatge i salmó
    2. Crestes d'espinacs frescos, formatge i cherrys
    3. Focaccia de calamarsets amb ceba i tomàquets secs
    4. Rotllets de pa amb tomàquet i pernil 
    5. Tàrtar de tonyina amb poma i tàperes
    6. Tigretostón 

    Pizzes, cocs salats i entrepans


    Pans


    Arrossos


    Pasta


    Verdures


    Amanides


    Cremes i sopes


    Llegums


    Carn i aus


    Peix i marisc

    1. Bacallà a la barcelonina
    2. Focaccia amb calamarsets, ceba i tomàquets secs
    3. Popets amb pèsols
    4. Remenat de bacallà dins la marea negra
    5. Sípia amb patates i pèsols
    6. Tàrtar de tonyina amb poma i tàperes


    Ous


    Melmelades-chutneys-salses


    Postres


    Pastissos, coques i galetes


    Còctels i begudes